Så trækker jeg i arbejdstøjet fra 1. januar

Først og fremmest et kæmpe tak til alle der har været med undervejs i valgkampen i efteråret. Dernæst ikke mindst tak til alle jer, der valgte at sætte krydset vid mig. Jeg er så pavestolt og ydmyg over at jeg fik en tillidserklæring på 1061 personlige stemmer ved KV17.

Nu skal der arbejdes for at gøre mig værdig til jeres tillid! Og det bliver der rig lejlighed til:

Fra 1. januar er jeg medlem af både Beskæftigelses- og Integrationsudvalget og Sundhed- og Omsorgsudvalget.

Jeg brugte mange timer på at sætte beskæftigelsespolitiken på dagsordenen i løbet af valgkampen. Derfor glæder jeg mig så meget til at arbejde med mine mærkesager, herunder værdig sagsbehandling for de syge og udsatte ledige, bedre jobcentre baseret på dialog og samarbejde, opkvalificering af arbejdskraften, bedre dialog med erhverv, støtte til iværksætteri, og ikke mindst at sætte arbejdsmiljøet på dagsordenen. At jeg også har fået en plads i Sundhed- og Omsorgsudvalget gør mig endnu mere stolt. Det er et af de allerstørste velfærdsområder i kommunerne. At arbejde med at gøre byen tryg for alle generationer og gøre uligheden i sundhed mindre, det vil jeg glæde mig til.

Tak for tilliden! Jeg trækker nu i arbejdstøjet!

Jeg vil også i løbet af de kommende måneder ændre siden her, så det bliver mere en blog om mit politiske arbejde end en kampagneside. Så stay tuned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *