Nummer 7 på listen – tak!

Tusind tak for tilliden til de københavnske medlemmer af Socialdemokratiet.

3 år på Rådhuset er suset afsted! Det har været hårdt arbejde. Men samtidig et kæmpe privilegie at få indblik i maskinrummet i landets største kommune og være med til at gøre en forskel for københavnerne. Derfor stiller jeg selvfølgelig op igen – til endnu en valgkamp for et socialdemokratisk København.

Jeg er blevet nr. 7 på Socialdemokratiets liste til KV21! Jeg er stolt og ydmyg, når jeg ser den stærke liste vi stiller med – og jeg glæder mig til at føre valgkamp sammen med hele holdet for et København hvor der er plads til alle!

Mine mærkesager handler om tryghed og sundhed for alle Københavnere:
– Et godt liv er et sundt liv – hele livet
– Et trygt, værdigt og aktivt seniorliv
– Tryghed og lighed på arbejdsmarkedet
– Et København for børnefamilier med almindelige indkomster
– En mangfoldig og stærk folkeskole

Under opdatering…..
Hjemmesiden er, som det skarpe øje vil bemærke, overhovedet ikke opdateret siden sidste valgkamp. Men det vil den blive i den kommende tid, så du kan læse meget mere om mine mærkesager og alt det arbejde, jeg har været med til at løfte på rådhuset sammen med den socialdemokratiske gruppe. Følg med…..

Du kan læse mere her om alle socialdemokratiske kandidater til kommunalvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *