Hvem er jeg?

Fotograf: Bente-Maj Wøldike

Jeg er 41 år gammel og bor på Amager med min mand og vores tre drenge. Jeg er uddannet historiker og konfliktmægler og har i mange år været fagligt aktiv på min arbejdsplads som tillidsrepræsentant. Jeg arbejder i dag som konsulent med psykisk arbejdsmiljø som speciale.

Jeg stiller op til Borgerrepræsentationen, fordi jeg vil være med til at kæmpe for et København med fællesskab, tryghed og plads til alle.

 

Hvorfor bor jeg på Amager?

Amager er det sted jeg har boet længst i mit liv. Det er her, midt i Sundbyernes mangfoldighed, at jeg føler mig hjemme: Det er her, naturen møder stenbroen, direktøren og arbejderen bor side om side i nye og gamle boligkvarterer, og her der er plads til børnefamilier, studerende, ældre og mange forskellige kulturer.

På Amager er der plads til alle!

Hvorfor er jeg socialdemokrat?

Mine forældre og bedsteforældre voksede ikke op med de samme muligheder for at få uddannelse, arbejde og et trygt familieliv, som jeg og min generation gjorde. Jeg ser det derfor som en pligt og et ansvar at værne om vores velfærdssamfund. Et samfund, der gav mig muligheden for at blive den første akademiker i min familie.

Jeg er socialdemokrat fordi jeg tror på at alle skal have lige muligheder i livet. Fordi jeg tror på, at vejen til lige muligheder går gennem fællesskabet, gennem den tryghed og tillid, som det danske samfund, jeg er vokset op i, bygger på.

I et sådant fællesskab er der plads til alle!