Tør du bo i København som ældre?

Jeg har inviteret mig selv på besøg hos tidligere By- og Boligminister, Jytte Andersen, for både at høre om det fantastiske sted på Holmen, hvor Jytte bor, men også for at få Jyttes tanker om det at bo i København som ældre borger.
 
I fire små klip fortæller Jytte om, hvorfor hun har valgt at bo i København som ældre, om byggeri af ældreboliger, og om vigtigheden af et aktivt og sundt seniorliv.
 
I dette første klip fortæller Jytte Andersen blandt andet, hvorfor hun efter mange år valgte at flytte tilbage til København. En veninde spurgte om hun virkelig turde flytte til København som ældre. Se med, når Jytte fortæller, hvad det var veninden ikke var klar over – nemlig at København har en rigtig god ældreomsorg sammenlignet med andre byer!
 
Jytte fortæller også om hvor vigtigt det er, at man som ældre selv kan træffe valg om, hvor man vil bo. Lyt og se med:

Forfatter: trinmads

Amagerkaner - mor til 3 - Socialdemokrat - Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation #KV21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *