Hvordan bygger vi ældreboliger?

Jeg har inviteret mig selv på besøg hos tidligere By- og Boligminister, Jytte Andersen, for både at høre om det fantastiske sted på Holmen, hvor Jytte bor, men også for at få Jyttes tanker om det at bo i København som ældre borger.

I fire små klip fortæller Jytte om hvorfor hun har valgt at bo i København som ældre, om byggeri af ældreboliger, og om vigtigheden af et aktivt og sundt seniorliv. I dette klip taler vi om byggeri af ældreboliger.
 
København skal over den næste årrække bygge mange boliger til ældre, både seniorboliger, seniorbofællesskaber og plejeboliger. I dette klip fortæller Jytte, hvorfor det er vigtigt at tænke på gode fysiske rammer, når vi bygger boliger til de ældre, herunder seniorbofællesskaber. Og så skal prisen selvfølgelig være til at betale! Se og lyt med:

Forfatter: trinmads

Amagerkaner - mor til 3 - Socialdemokrat - Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation #KV21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *