Et aktivt seniorliv

Jeg har inviteret mig selv på besøg hos tidligere By- og Boligminister, Jytte Andersen, for både at høre om det fantastiske sted på Holmen, hvor Jytte bor, men også for at få Jyttes tanker om det at bo i København som ældre borger.

I dette klip taler vi om et aktivt seniorliv, en af mine største mærkesager.

Vi ved, det er vigtigt at holde sig i gang både socialt, mentalt og fysisk så længe man kan. I dette klip spørger jeg Jytte Andersen hvordan man holder sig i gang som senior. Se med, når Jytte fortæller om den boligforening hun bor i, hvor der er ikke mindre end 32 forskellige aktiviteter. Man kan f.eks. passe høns og spille bridge! Se med!

Forfatter: trinmads

Amagerkaner - mor til 3 - Socialdemokrat - Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation #KV21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *