Vær bevidst som kommunalpolitiker!

Jeg har inviteret mig selv på besøg hos tidligere By- og Boligminister, Jytte Andersen, for både at høre om det fantastiske sted på Holmen, hvor Jytte bor, men også for at få Jyttes tanker om det at bo i København som ældre borger.

I fire små klip fortæller Jytte om hvorfor hun har valgt at bo i København som ældre, om byggeri af ældreboliger, og om vigtigheden af et aktivt og sundt seniorliv. 

I dette sidste klip spørger jeg Jytte Andersen, hvad vi som kommunalpolitikere kan gøre for at fremme et sundt og aktivt seniorliv i København. Jytte understreger, at vi har en vigtig rolle som kommunalpolitikere både ved at være bevidste om det og sørge for at tilbuddene er der. Og så er der både ros til det arbejde, vi allerede har gjort i København for de ældre, og der er forventninger.

Jeg er stolt over, at Jytte Andersen mener man roligt kan stemme på mig. Jeg skal gøre hvad jeg kan for at leve op til forventningerne! Se med:

Forfatter: trinmads

Amagerkaner - mor til 3 - Socialdemokrat - Kandidat til Københavns Borgerrepræsentation #KV21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *