Vi skal lytte mere til hinanden – Skriv til mig

Vi skal lytte mere til hinanden

Fotograf: Michael Altschul / visuelmedie.dk

I politiske diskussioner står vi ofte fast på hver vores mening, og vi rykker os sjældent. Men i en ægte dialog lytter man til hinanden for at finde frem til de bedste løsninger. Efter min mening lytter vi for lidt til hinanden i dansk politik.

Jeg ser det som min vigtigste opgave som politiker at lytte. En af de fornemste opgaver som politiker er for mig at lytte til hvad der er vigtigt for københavnerne. For kun sammen med jer kan vi skabe de bedste politiske løsninger!

Skriv til mig – jeg kommer gerne ud til dig!

Du er altid velkommen til at skrive til mig: Del dine meninger – kom med dine gode ideer – fortæl mig om de ting, der er vigtigt for dig og din hverdag – fortæl mig, hvad der er vigtigt for dig, at jeg som politiker gør noget ved!

Saml nogle stykker, og så kommer jeg gerne ud til dagligstuemøder for at møde jer og lytte til jer.

Skriv til mig på: trinmads@hotmail.com